Rubrik

Ingredienser

Receptet är för 4 personer.

  • 500-600 g fläskfilé
  • 4 salladslökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • 2 msk olja
  • 1 msk ingefära (färsk riven)
  • 1 tsk röd currypasta
  • Finhackad färsk koriander
  • 300g wok-grönsaker

Wok sås:

  • 1 msk färskpressad lime
  • 1 msk fisksås
  • 1 msk soja
  • 1 msk farinsocker
  • 4-8 pitabröd

Gör så här

Blanda såsen i en skål och ställ åt sidan.
Skär fläskfilén i strimlor. Skär salladslöken i cm-stora bitar. Pressa vitlök.
Hetta upp oljan i wok-panna, fräs vitlök, ingefära och currypasta. Woka köttet. Tillsätt salladslök, wok-grönsaker och sås, woka ytterligare några minuter. Garnera med koriander. Servera med pitabröd.

 

Kontakt

Adress: Hornugglegränd 9
Telefon: 0171-62 62 97
E-post: mikael.bernovall@enkoping.se