Enabygdens pyttipanna

Ingredienser

  • 5 kg förkokta potatistärningar
  • 2 kg hackad lök
  • 1,5 kg förkokta morotstärningar
  • 1,5 kg squashtärningar (kan uteslutas)
  • 2–3 kg skinka och korv i tärningar
  • Olja, salt, peppar, örtkryddor efter smak

Gör så här

Hetta upp Muurikka-hällen och häll i olja. Rör ned lök och morot och fräs lätt. Tillsätt skinka och korv och låt blandningen fräsa i fem minuter. Tillsätt potatis, squash och kryddor, rör om, smaka av och dekorera med hackad persilja. Tillagningstid 25-30 minuter. Kocken bör snabbt se till att inte själv bli utan...

 

Kontakt

Adress: Hornugglegränd 9
Telefon: 0171-62 62 97
E-post: mikael.bernovall@enkoping.se