Låna temalådor

Ett av målen med vår verksamhet är att sprida våra teman så att ni kan göra temat själva nästa gång. Då kan vi göra nya teman och komma ut till skolorna med dessa.

Du är välkommen att låna våra temalådor för att använda dem i din undervisning. Det fungerar på två sätt.

Dels har vi temalådor som du alltid kan låna om våra mest populära teman och dels har vi temalådor som du kan använda när vi själva inte använder dem. De temalådor som du alltid kan låna är Blandningar och lösningar, Materials egenskaper, Vattnets former, Kroppens byggstenar, Luftundersökningar, Upp i det blå, Bygga fordon 1 och 2 samt Konstruktion av LEGO-bro. Du kan läsa mer om dessa lådor under fliken Teman

Länk till fliken Teman.

Du får låna lådan i några dagar upp till en vecka. Lådan hämtas och lämnas hos oss enligt överenskommelse.

Vi lånar ut allt som vi själva inte använder för tillfället. Till exempel kan du låna alla våra lådor mellan påsklovet och höstlovet, när vi arbetar med Naturskolan. Låna gärna materialet till ett tema om du har haft under en dag med oss och genomför själv.

Hör av dig till oss så svarar vi på om temalådan är ledig. Lådorna finns på vårt kontor på Hornugglegränd 9.

Våra kontaktuppgifter

Gör en egen temalåda

Här hittar du materiallistor som stöd när ni ska köpa in en egen låda. Det mesta av vårt material är enkla, billiga och vardagliga saker. Om du saknar ett tema som du vill köpa material till kan du kontakta oss.