Socialpsykiatrin bjuder in till öppet hus

Publicerad

Välkommen att besöka några av Socialpsykiatrins verksamheter och lära dig mer om hur Enköpings kommun kan ge stöd till personer med psykisk ohälsa.

Delar av Socialpsykiatrins träffpunkt och sysselsättning har flyttat och fått en del förnyat innehåll. Därför bjuder vi in till öppet hus där du kan se dig om i verksamheterna och få svar på dina frågor.

Tid och plats

Fredagen den 1 juni, kom när det passar dig mellan klockan 11 och 15.

Vi bjuder på grillad korv på Kaptensgatan 19, därefter en tipspromenad upp till Kyrkogatan 17 där det finns tårta!

Varmt välkommen!

Öppet hus för vem?

Du som är intresserad av att veta mer och se vad det handlar om är varmt välkommen. Du kanske själv har psykisk ohälsa, är anhörig eller möter människor i ditt arbete som önskar stöd för en meningsfull vardag.

Vad gör träffpunkten och sysselsättningen?

Målet för dessa verksamheter är att ta tillvara på det som är meningsfullt, utveckla intressen och förmågor samt skapa en social gemenskap.

På Kyrkogatan erbjuds social samvaro och aktiviteter som rör hälsa, musik, kultur, litteratur, kreativitet, njutning, mat, samhälle, resor och mycket mer. Du som besökare är med och påverkar planeringen!

På Kaptensgatan finns sysselsättning i en arbetsmiljö med varierade arbetsuppgifter och en gemensam planering mot de mål som du vill sträva mot.

 

 

Fyra av medarbetarna på socialpsykatrin utanför en av verksamhetens lokaler.