Ny webb­plats för kommunen

Publicerad 2019-11-14

Enköping växer som aldrig förr. Den nya webb­platsen "Enköping växer" visar spännande utveckling, byggande och framtids­frågor.

– Jag är glad över den nya webbplatsen som andas framtid och utveckling. Enköping fortsätter att växa och här kan du följa kommunens spännande utveckling, säger Christin Tjärnheden, tillförordnad kommundirektör.

Nytt sätt att presentera

Webbplatsen Enköping växer har fått en ny layout och ett nytt sätt presentera innehållet. Här finns mer rörligt material, direkta texter med pang på-känsla och en inbjudande layout.

– Du ska lätt få en överblick över det som byggs och planeras. Oavsett om du är en invånare, företagare, byggherre, journalist eller funderar på att flytta hit, fortsätter Christin.

Prisade webbplatser

Kommunens webbplats har sedan lanseringen 2016 vunnit flera priser och fått flera nomineringar. I år blev även upplevenkoping.se nominerad till Publishing­priset i kategorin ”Sajter som marknadsför destinationer”. Andra utmärkelser som kommunens webbplatser tilldelats är:

• Sveriges bästa kommunwebb 2017 enligt Internetworld.
  • Pris för bästa användarbarhet 2016, Publishingpriset.
  • Nominerad till Guldhandeln, för bästa webbplats enligt Sitevision.

Se den nya webben här: vaxer.enkoping.se

Vill du veta mer?

Alexandra Svedström, e-post: alexandra.svedstrom@enkoping.se