Teleledningarna till nya brandstationen

Publicerad 2017-04-05

Det är kommunen som är ansvarig för teleledningarna i nya brandstationen i Veckholm.

– Jag sa i en artikel i Enköpingsposten att MB Eriksson Bygg och Fastighet är ansvarig för att teleledningarna i nya brandstationen i Veckholm inte fungerar, säger tekniska nämndes ordförande Hans Olsson (S).

– Det var en missuppfattning från min sida att det ingick i entreprenaden. Teleledningarna ingick alltså inte i slutbesiktningen.

Det är kommunen som är ansvarig för teleledningarna. Problemet är att det inte är tillräckligt många trådar framdragna i ledningarna. Kommunen jobbar för att lösa det under april.

Själva entreprenadkostnaden kommer att bli högre än budgeterade 13 miljoner kronor, men kommunen bedömer att projektbudgeten i sin helhet kommer att hålla.