Diskutera Statt-tomtens framtid med dina politiker

Kom till Kompassen den 17 februari och diskutera förslaget om ändring av detaljplanen för Statt-tomten i Enköping (korsningen Källgatan/Kyrkogatan).

– Det här är en fråga som engagerar och vi hoppas därför att många kommer på mötet, säger Anders Wikman (NE) och Ingvar Smedlund (M), ordförande respektive vice ordförande i kommunens plan-, mark och exploateringsutskott (plex-utskottet).

– Vi vill framför allt veta vad kommuninvånarna tycker. Det är viktigt för oss att ha med oss deras tankar och idéer när vi ska fatta ett beslut om detaljplanen. Vi ser också att det finns några vanliga missuppfattningar när det gäller Statt-tomten, och dem vill vi passa på att reda ut under mötet.

Onsdagen den 17 februari klockan 18.00–20.30

Kompassen, Kaptensgatan 4 i Enköping

Program

Plex-utskottets ordförande Anders Wikman inleder. Plan- och exploateringschefen Patrik Holm ger dig bakgrund och fakta om Statt-tomten. Du, andra kommuninvånare och politiker diskuterar förslaget till detaljplan för Statt-tomten ur olika infallsvinklar.

Vi bjuder på fika.