Press

Att journalister kan granska politiska beslut och verksamheter i kommunen är en viktig del av den svenska demokratin.

Här hittar du våra senaste pressmeddelanden och kontaktinformation till våra olika presskontakter. Vårt mål är att alla journalister som tar kontakt med Enköpings kommun ska få rätt svar i rätt tid. Frågor från media har därför hög prioritet.

Har kommunen en presstalesperson?

Nej, i Enköpings kommun finns ingen utpekad presstalesperson. Oftast är det närmast berörda chef eller politiker som kan uttala sig. Kommunens anställda och förtroendevalda talar med media inom sitt ansvarsområde. Du hittar presskontakter här. Om du inte vet vem du ska vända dig till kan du kontakta kommunens kommunikationsavdelning genom e-post: kommunikation@enkoping.se

Kan jag använda kommunens logotyp?

Ja. Du kan läsa om hur du får använda logotypen här.

Vad är Enköping Nu?

Kommunen har en tidning som kommer ut två gånger per år, Enköping NU. Där får du information om service och annat viktigt som kommunen erbjuder. Under relaterade dokument kan du ladda ner tidningarna digitalt.

När sammanträder nämnderna?
Kan jag prenumerera på nyheter från kommunen?

Vi skickar inte ut nyhetsbrev via e-post, däremot kan du hämta våra nyheter via RSS.

Hämta nyheter via RSS

Fördjupning

Hittar du inte svaret på din fråga?