Press

Att journalister kan granska politiska beslut och verksamheter i kommunen är en viktig del av den svenska demokratin.

I vårt pressrum hos TT hittar du våra senaste pressmeddelanden och kontaktinformation till våra olika presskontakter. Vårt mål är att alla journalister som tar kontakt med Enköpings kommun ska få rätt svar i rätt tid. Frågor från media har därför hög prioritet.

Vanliga frågor

Nej, i Enköpings kommun finns ingen utpekad presstalesperson. Oftast är det närmast berörda chef eller politiker som kan uttala sig. Kommunens anställda och förtroendevalda talar med media inom sitt ansvarsområde. Kommunens presskontakter. Om du inte vet vem du ska vända dig till kan du kontakta kommunens kommunikationsavdelning genom e-post: kommunikation@enkoping.se

Se kommunens presskontakter i Enköpings kommuns pressrum hos TT

Ja. Men logotypen får inte formförändras, plattas ihop eller dras isär. Skicka mejl till kommmunikation@enkoping.se för mer information om hur logotypen ska användas.

Ladda ner Enköpings kommuns logotyp i kommunens pressrum hos TT

Kommunen har en tidning som kommer ut två gånger per år, Vårt Enköping (tidigare Enköping Nu). Där får du information om Enköping som plats, upplevelser i Enköping, service och annat viktigt som kommunen erbjuder. Under relaterade dokument kan du ladda ner tidningarna digitalt.

Fördjupning

Hittar du inte svaret på din fråga?