Köpa bostad eller tomt

I kommunen finns många villor, bostadsrätter och tomter att köpa, både i stadsmiljö, på landet och vid sjönära läge. De senaste objekten finns på Hemnet eller hos de lokala mäklarna.

I Enköpings kommun finns en unik chans att köpa ditt drömhus. Hitta en gammal hästgård i härligt lantlig miljö eller köp ett nybyggt hus i nybyggarland.

Kommunen har också några tomter till salu som annonseras på kommunens webbplats. Länets mäklare erbjuder också tomter som du kan köpa. På mäklarnas gemensamma webbplats Hemnet hittar du lediga bostäder och tomter i Enköping.

Om du vill bo i ett nytt småhusområde nära både natur och stads- och strandliv kan Bredsandsterrassen och övre Bredsandsskogen vid Mälaren vara ett bra alternativ. I centrala Enköping finns Åkersberg som är granne med golfbanan. I Örsundsbro, mellan Enköping och Uppsala, finns ett nytt bostadsområde vid Salnecke Park. I Skolsta och på Grillbyängen finns det också tomter att köpa.

Om du vill veta mer om en tomt och vad som gäller för den, kan du titta under "Enköping växer". Där finns översiktliga planer och detaljplaner.

Vanliga frågor

Kommunen har tomter till salu som annonseras på kommunens webbplats. Fler tomter och bostäder till salu hittar du på webbpltasen Hemnet.

Fördjupning

Mer om att köpa bostad eller tomt på externa webbplatser

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga?

Relaterade ämnen