Mattias är nöjd med sitt val

Mattias Svedberg går i årskurs 3 på Barn och fritid. Han besökte programmet på Öppet hus och kände att BF var det rätta valet.

Väl på plats ångrar han sig inte.
– Sammanhållningen i klassen och på programmet är bra och vi har väldigt roligt tillsammans. Det är god kommunikation mellan lärare och elever och vi gör utflykter tillsammans som stärker gemenskapen säger Mattias.

Spännande ämnen

Mattias gillar karaktärsämnena på programmet. Bäst tycker han om pedagogik, psykologi och specialpedagogik. Det handlar till exempel om att förstå hur människor tänker och varför de beter sig på ett visst sätt. Självständigt arbete, genomgångar och grupparbeten varvas.

Framtiden

I höst ska Mattias göra APL inom grundsärskola. Han ser fram emot att praktiskt få använda det han har läst om i skolan ute på praktikplatsen. Mattias ska bli brandman så småningom och säger att det han lär sig på BF kommer han ha nytta av oavsett vad han kommer arbeta med i framtiden. Han poängterar att han efter gymnasieåren är behörig att arbeta som barnskötare inom förskola, förskoleklass och fritidshem samt jobba med människor med funktionsnedsättning.

Följ oss

Facebook
Facebook
Facebook

Mer information