Vägarbeten

Kommunen ansvarar för de flesta av vägarna inom tätorterna. Du kan se på kartan och läsa i texten vilka vägarbeten som nu är aktuella.

 

 

Busshållplatser på Kungsgatan

Vi förbättrar busshållsplatserna på Kungsgatan så att de kan bli tillgänglig för alla. Arbetet startar i 23 augusti och beräknas hålla på fram till 16 sept. Vi kommer börja med hållplatsen som ligger på samma sida som kommunhuset. Det kan komma att bli begränsad framkomlighet. Under tiden arbetet pågår kommer busshållplatsen att flyttas närmare kommunhuset. Parkeringen stängs av under tiden.

När arbetet med hållplatsen på motsatta sidan kan påbörjas vet vi inte än.

Busshållplats på Fjärdhundragatan

Vi förbättrar busshållsplatsen på Fjärdhundragatan så att den kan bli tillgänglig för alla. Arbetet sattes igång vecka 32 och fortsätter i ungefär tre veckor. Går allt som vi har tänkt ska vi vara klara i slutet på augusti. Eftersom vi behöver leda om trafiken kan det bildas en del köer. Tänk på att köra långsamt och försiktigt i närheten av arbetet.

Busshållsplatsen är tillfälligt flyttad 300 meter söder om arbetsplatsen.

Ullundarondellen

Vi lägger ner dränering och gräver efter rondellen på höger sida när du ska köra in i Enköping.  Arbetet kommer förmodligen vara klart vecka 34.

Trafikverkets arbeten i området

På Trafikverkets webbplats finns information om de vägarbeten de ansvarar för, till exempel väg 55.